Menü Bezárás

Mit hozzunk magunkkal?

Mit hozzanak magukkal és mivel készüljenek a bőrgyógyászati szakrendelésre?

A mindenre kiterjedő alapos kórelőzményi adatfelvételhez és a diagnosztikai munka könnyítése céljából az alábbiakat szükséges magukkal hozni:

  • A bőrgyógyászati kérdőívet kérem, hogy ha tehetik, előzetesen töltsék ki online vagy hozzák magukkal a személyes találkozóra!
  • Az állat oltási könyvét vagy útlevelét az adatok rögzítése céljából
  • Az állat minden korábbi kórlapját, ami a bőrbetegségével kapcsolatba hozható
  • Minden korábbi laboratóriumi leletét- ezeket megköszönöm, ha előre elküldik a kutyamacskaborgyogyasz@gmail.com email címre!
  • Minden korábbi kezelésével kapcsolatos információt (gyógyszerek, samponok, táplálék-kiegészítők stb.)
  • Az eddig etetett (leggyakrabban etetett) eleségek listáját

Az esetleges kiegészítő vizsgálatok elvégzése céljából kérjük, hogy amennyiben megoldható, éhgyomorra érkezzenek (6 órával a vizsgálat előtt ne kapjanak enni, 2 órával előtte pedig inni).
Amennyiben kedvencük tartósan kezelés alatt áll, azt kérem mindenképpen jelezzék (főleg a helyi kezelések lehetnek fontosak a mintavételek helyes kivitelezéséhez)!

A helyi kezelést-kezeléseket (főleg a helyileg alkalmazott spray-ket és krémeket) a vizsgálat előtt 2 nappal kérném felfüggeszteni a lehetséges mintavételek miatt (esetben jelezzék felém és megbeszéljük, hogy az adott kezelést folytathatják-e)

Mindenki biztonsága és kényelme érdekében…:
Macskák esetében: amennyiben a macska éberen nehezen kezelhető, stresszes, ezt kérem, hogy jelezzék előre! Ebben az esetben javaslok egy ennek elkerülésére alkalmas nyugtató készítményt, melyet egyes rendelőkben a vizsgálat előtt megvásárolhatnak, ezzel segítve a stresszmentesebbb hatékony közös munkát
Kutyák esetében: kérném szintén előre jelezni, ha az állat nehezebben kezelhető vagy agresszív!

A bőrgyógyászati rendelésre minden esetben előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 0620/222-1811-es telefonszámon.
Amennyiben az időpont mégsem megfelelő, legkésőbb 24 órával előtte legyenek szívesek lemondani, hogy másnak helyet biztosíthassunk! Amennyiben 24 órán belül történik a lemondás, készenléti díj kerül felszámolásra, melynek díja 15.000Ft. Ez a legközelebbi vizit alkalmával kerül felszámolásra. Megértésüket ezúton is köszönöm!

Várom Öneket sok szeretettel!